BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Varázspillangók

Varázspillangók

Franciák…divat, sikk, elegancia, kifinomultság. Nem is csoda, hogy nekik köszönhetjük a rendkívül stílusos és kreatív varázspillangókat, melyek remek egyéni és reklámajándékként szolgálnak. Bár Franciaországban már 15 éve ismerik a reklámozás ezen fortélyát, nálunk még csak most kezdi térhódítását.

 

 

 

Magic Flyer Pink Baroque

 

Egy kis történelem: Ez az őrült és mégis zseniális ötlet egy francia férfi fejéből pattant ki. Vagy szívéből? Szerelmét szerette volna meglepni és elkápráztatni; így fogott pár fémhuzalt, amit pár rugalmas és fényes papírdarabbal megbolondítva feltalálta a varázspillangót. Az üzenetét a szárnyra írta, borítékba helyezte, majd feladta postán szíve hölgyének.
A sikersztori 1993. november 5-én kezdődött, amikor is a legnézettebb francia csatorna egy népszerű programjának sztárvendége, ajándékborítékot nyújtott át a műsorvezetőnek. A varázspillangó több, mint 5 millió TV-néző szeme láttára repült ki a borítékból. Népszerűsége hurrikán-szerűen söpört végig az országban, sőt, meghódította Angliát, Olaszországot, Portugáliát, stb.

 

 

Papillon Magique "Fête Volutes"-MFT243

 

 

Hogy pontosan mi is a varázspillangó és mire ajánljuk?
Pompás papírpillangókról van szó, melyek ajándékdobozokból, borítékokból, fotóalbumokból vagy akár könyvekből röppennek ki a kinyitást követően. Cégeknek, vállalkozóknak ajánljuk elsősorban, reklámajándék gyanánt. Ha szeretnél valódi meglepetést okozni ügyfeleidnek, dolgozóidnak a varázspillangó tökéletes választás. Kreatív mivoltán kívül, garantáltan megmosolyogtatja az ajándékozottat, valamint tagadhatatlanul stílusos. Egy reklámajándék milyensége reprezentálja magát a céget, így nem mindegy mivel leped meg ügyfeleidet!
Ezenkívül a varázspillangók tökéletes kiegészítői lehetnek egy esküvőnek. Képzeld csak el, ahogy az esküvői meghívódból  fényes pillangók röppenek elő! És ne felejtsük el a puccos, stílusos bulikat. Milyen meghívó lehetne dizájnosabb egy varázspillangónál?
A varázspillangók különleges alkalmak, rendezvények, meghívók, születésnapok, Valentin-nap, eljegyzési partyk, évfordulók, bálok bájos és kreatív kiegészítője.

 

Magic Flyer Universal Green

 

 

Hogyan használjuk?

1. Fogjuk egyik kezünkbe a varázspillangót, helyezzük mutató és hüvelykujjunk közé. Eközben másik kezünk mutatóujjával a felső szárnyakat “tekerjük fel”. 30-40 tekerés elég lesz a pár másodperces repüléshez.

2.  Tartsuk a hüvelyk és mutató ujjunkkal “felhúzva” a pillangót és helyezzük a borítékba. Ügyeljünk rá, hogy a pillangó “feje” és felső szárnyai kerüljenek a boríték szájához közelebb, a szabályos repülés érdekében.

3. Add fel postán, lepd meg klienseid, rokonaid, szeretteid!

 

A varázspillangók választéka szinte végtelen; különböző színű, feliratú és témájú darabok: születésnapi jókívánságok, karácsonyi, szilveszteri, húsvéti téma, esküvő és más elegáns alkalmakhoz igazított, szerelmes üzenetek vagy hatalmas bulikhoz passzoló lepkék.

 

 

Papillon Magique "Amour Rouge"-MFT317

 

Magic Flyer Cupidon

 

Magic Flyer Birthday Cake

 

Magic Flyer Confettis

 

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF