BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

ÜZLETKÁRTYA, CÉGKÁRTYA

ÜZLETKÁRTYA, CÉGKÁRTYA

Üzletembereknek névjegykártyát, vállalkozásoknak kreatív tervezésű üzletkártyát, vagy cégkártyát nyomtatunk.

A névjegykártya nagyságú üzletkártyák és cégkártyák leginkább a szolgáltatásokat nyújtó cégek körében közkedveltek, mint például éttermek, szépségszalonok illetve minden olyan helyen, ahol a szolgáltatás üzlethez kötött.

 

Üzletembereknek névjegykártyát, vállalkozásoknak kreatív tervezésű üzletkártyát avagy cégkártyát nyomtatunk.  A névjegykártya nagyságú üzletkártyák és cégkártyák leginkább a szolgáltatásokat nyújtó cégek körében közkedveltek, mint például éttermek, szépségszalonok illetve minden olyan helyen, ahol a szolgáltatás üzlethez kötött.  Üzletkártyáid és cégkártyáid nyomdánkban kis példányszámban is megrendelheted, akár kreatív papírra akár digitális papírra nyomtatva. A nagyobb mennyiség - 500 db feletti - igényeket pedig ofszet nyomtatással végezzük, így garantálva neked a mindig jó árakat és a profi minőséget!  Rövid határidő, kiváló minőség jellemzi digitális és ofszet nyomdánkat is. Amennyiben még nincs kész a kívánt üzletkártya vagy cégkártya grafikai terve, kérd grafikus szakembereink segítségét és a cégkártya, üzletkártya nyomtatás mellett ebben is segítségedre lesznek!

 

Üzletkártyáid és cégkártyáid nyomdánkban kis példányszámban is megrendelheted, akár kreatív papírra akár digitális papírra nyomtatva. A nagyobb mennyiség – 500 db feletti – igényeket pedig ofszet nyomtatással végezzük, így garantálva neked a mindig jó árakat és a profi minőséget!

Rövid határidő, kiváló minőség jellemzi digitális és ofszet nyomdánkat is. Amennyiben még nincs kész a kívánt üzletkártya vagy cégkártya grafikai terve, kérd grafikus szakembereink segítségét és a cégkártya, üzletkártya nyomtatás mellett ebben is segítségedre lesznek!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF