BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Színes és igazán egyedi reklám

Színes és igazán egyedi reklám

Az üzleti világban, ahol mindig csinosnak kell lenni nagyon nehéz úgy megajándékozni partnereinket, ügyfeleinket, hogy az tényleg hasznos, praktikus, esetleg hordható legyen és mégis reklámajándék is. Te is voltál már ilyen bajban, hogy nem tudtad eldönteni, hogy milyen reklámajándékot adj év végén?

 

.

Reklámsál:

Az akár teljes felületén logózható reklámsál biztosan nagy sikert arat majd a női ügyfelek, kollégák körében, hiszen minden nő szeret csinosan öltözködni és az unalmas kosztümöket így könnyen és gyorsan feldobhatják ezzel a praktikus reklámajándékkal, a reklámsállal.

A reklámsállal sokáig reklámozhatja cégét és biztosan mindig szem előtt lesz ez az igazán egyedi reklámajándék. A reklámsálak segítenek ötletesen reklámozni és ha igazán feltűnő darabot választasz, ami színes, pöttyös, virágos vagy akár foltos, akkor szinte biztos, hogy mindenki szemét oda fogja vonzani a Te reklámajándékod.

A reklámsál, valamint a reklámnyakkendő nemcsak az üzleti életben lehet jó választás, de egy kávézóban, étteremben dolgozó pincéreknek, báristáknak is feldobhatjuk a saját reklámunkkal ellátott reklámsállal, reklámnyakkendővel az öltözékét. A kávézók mellett jól alkalmazható még szállodákban és boltokban is, de a bankok ügyfélablakánál ülő hölgyek is színesíthetik egy kis reklámmal a fehér blúzukat.

sál, reklám, reklámsál, reklámkednő

sál, reklám, reklámsál, reklámkednő

 

Reklámnyakkendő:

Amennyiben több, vagy szinte csak férfi üzleti partnereid vannak, akkor bátran választhatod a reklámnyakkendőt, mint igazán modern és egyedi reklámajándék. A nyakkendők szembetűnő és látványos reklámozási lehetőséget jelentenek az üzleti világba. A reklám nyakkendőket logózhatjuk, de teljes felületen is elláthatjuk ötletes reklámoddal. A reklám nyakkendőkre akár a vállalat nevét is ráhímezhetjük, így téve ötletessé és egyedivé az alkalmazottaid reklám nyakkendőét.

.

nyakkendő, reklámnyakkendő, reklám, reklámajándék

nyakkendő, reklámnyakkendő, reklám, reklámajándék


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF