BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Roll-up – a rendezvényi és bolti díszlet

Írta: Pataki Franciska Anna

Roll-up – a rendezvényi és bolti díszlet

Mindig, mindenhol a külcsín és megjelenés a fontos, a jelentős – a reklámszakma bizony egyike a vizualitásra alapuló területeknek, ahol igenis, számít a külső. Eladni pedig majd akkor tudunk, ha először jól előadunk: előadjuk magunkat, aztán eladjuk a szolgáltatásunkat, termékünket a nagyközönségnek. A sikerhez pedig olyan látványos és megnyerő reklámeszközre van szükségünk, mint a roll-up!

 

A cégek, vállalkozások számára rendkívül fontos az ismertség, a saját ügyfélkör megteremtése, ennek érdekében pedig szükséges, hogy bizonyos időközönként szakmai fórumokon, üzleti rendezvényeken, konferenciákon, marketing kiállításokon vegyenek részt, hogy minél többen megismerhessék mind tevékenységüket, mind magukat a cég tagjait, képviselőit. A céges találkozókon, szakmai rendezvényeken nem ritka, hogy előadást tartunk, amiben segítségünkre van egy videó, plakátok, vetítés, vagy akár pár roll up!

 

A rollupok kiváló illusztrációs felületek cégünk bemutatására. Általában termékpromóciók, termékismertetők keretein belül használatosak a roll-upok, hiszen igazán látványos kivitelezés is megvalósítható több különböző méretű, más-más nagyságú roll-up segítségével.

Díszletszerű enteriőr kialakításával egyszerre teremtünk reklámmal teli, és letisztult környezetet magunk köré. Hiszen, a reklámból, vizuális hirdetésből hiába van majdnem hogy túl sok, a kivitelezés mégis esztétikus, modern, egyszerű és letisztult – nem zavaró a látogatók számára, mert nem kelti bennük a rámenősség hatását. Saját üzleteink lakberendezését is könnyedén megoldhatjuk roll upok gyártásával. Az alábbi roll-up reklámok arra mutatnak példát, hogyan lehet egy rollupokkal teli megjelenés innovatív és hatásos, egymást kiegészítve és erősítve!

roll up, rollup, nyomtatás, nyomda, digitális nyomda, Budapest

Irodaházakban praktikus kiegészítőként szolgál minden roll up, hiszen egyfajta útmutatók, a szó szoros értelmében – mikor elveszünk az emeleteken a sok cég között, megkönnyíti a keresést, ha rollupok színesítik a folyosókat, jelezve ezzel, pontosan ki is van az ajtó mögött. Valamint – nem utolsósorban -, éppen ezen útkeresés alatt bárki arra tévedő látja majd a céget, szolgáltatásokat, termékeket promótáló roll-up felületünket, így megadjuk a lehetőséget arra, hogy bár nem hozzánk jött az illető, minket is megismer. Aztán a roll up-nak köszönhetően megkeresi weboldalunkat az interneten, és lám, legközelebb még azt is tudja, hol talál bennünket az irodánkban – köszönhetően csakis a rollupnak! Hiszen csupán az ajtóra írt cégnévből nem tudta volna, kik vagyunk, és mivel foglalkozunk.

slim, roll-up slim, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest, Óbuda, Lollipop reklám és nyomda, reklámeszköz

A roll upok tehát csakis a céget, és a megismerést, felismerést szolgálják, így készséggel ajánljuk őket  minden rendezvényre, szakmai találkozóra, vagy céges kiegészítőnek, dekorációs elemnek az irodába, üzlethelyiségbe, de még az utcára is!

roll – up

Működésük egyszerű, ahogy a nevük is jelzi “roll up“, azaz csak tekerjük fel, helyezzük a tokba, és már mehetünk is, hiszen a roll-up könnyen hordozható és szállítható. A rollup állványos szerkezetű, összeszerelése nem igényel többet maximum 2 percnél. A nyomatokat ráadásul cserélni is lehet!

Roll up rendelése esetén a végösszeg magában foglalja az állványos szerkezetet, magát a roll-up nyomatot, valamint egy hordtáskát a szállítás megkönnyítéséhez. Rollup tervezést is vállalunk, de meglévő roll up grafika nyomtatása sem akadály!

A grafikai tervezés menetéről, meglévő nyomdai anyag leadásáról, roll up nyomtatásról és árakról tájékozódni, egyedi ajánlatot kérni az email címünkön tudtok!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF