BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklám az irodán kívül

Reklám az irodán kívül

Akármennyire szeretjük a munkánkat, néha nekünk is felüdülés kimozdulni egy napsütéses kirakatdekorációra!

Itt a tavasz, csalogatja ki az utcára a leendő vásárlókat. Az emberek szívesebben sétálgatnak, a friss szerelmesek andalognak, a kutyások nagyobb kört mennek. Ez pedig az üzlettulajdonosoknak okot ad arra, hogy kicsit körbenézzenek a házuk táján, és megnézzék a jelenlegi kirakatdekorációjukat külső szemmel. Ha vásárló lennél, hívogatónak találnád? Megkínozta a téli időjárás? A szomszédé szebb egy kicsivel? Ha bármelyik kérdésre adott válaszoddal elégedetlen vagy, itt az ideje a váltásnak!

A nagyobb cégek szezonálisan váltogatják a kirakatmatricáikat, folyamatosan frissülő grafikákat felhasználva. A termékkínálathoz hasonlóan a design területén is újabbnál újabb trendekkel kell lépést tartani. Aki igényes az üzlethelyiségére, szem előtt kell tartania ezeket. Persze nem mindenki érthet a grafika, és nyomdaipar állandó változásaihoz. Ezt szerencsére senki nem várja el, ezért van a Lollipop, mi segítünk megtalálni a kiutat a különböző Pantone-skálák, és látványtervek közül.

Az első telefonhívástól kezdve az utolsó matrica felhelyzezéséig vállaljuk a kültéri, és beltéri dekorációs munkákat. A ránk jellemző gyorsasággal intézzük mindezt, a kiszállástól számított 2 órán belül eltávolítjuk a régi matricát, és már jöhet is az új! Öltöztesd át a boltod velünk!

 

kirakatdekoráció, üzletdekoráció, matricázás, dekor munkák, nyomda, óbuda nyomda


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF