BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Rántott hús marketing!

Rántott hús marketing!

Avagy étterem marketing. Ma már sajnos a legjobb étteremnek is szüksége van kemény marketing munkára, hiszen hiába a jó hírnév, a finom falatok, megfizethető árak, a konkurencia nagy. Szeretnénk nektek, egy olyan étterem marketing eszközt megmutatni, ami a következő kampányban “biztos” sikert hozhat. 

 

 

KUPON

Ma már csapból is a kuponos oldalak folynak, minden cég ezzel próbálkozik, de még így is vagy éppen ezért működik a vendéglátásban is.

1. Gyere vissza! 

Készítsünk egy névjegykártya méretű cégkártyát és használjuk fel a hátoldalát, és terveztessünk rá kupont, az alábbi szöveggel: Finom volt? Gyere vissza a jövő héten és ajándékba kapsz egy desszertet tőlünk!  Fontos, hogy hagyjunk helyet az időpontnak, és mindig írjuk rá, hogy meddig érvényes a kupon-cégkártya, így nem csak mi tudjuk figyelemmel kísérni a kampányunkat, de a vendégünket is köti az időpont. 

 

 2. Kóstolót? 

Ha már annyira lecsappant a vendégek száma, hogy nem elég a meglévőket megtartani, akkor más módszerhesz kell folyamodnunk. Az éttermi kampány itt legyen kuponozás. Keressük meg a környéken lévő irodaházakat, színházat, irodákat és ajándékozzuk meg őket Kóstoló kuponnal. Az éttermi kupon szintén lehet a cégkártya, üzletkártya hátoldala, ahol adhatunk 20% kedvezményt, vagy ajándékot. Mi a Lollipop Reklámnál az ajándékok hívei vagyunk, hiszen olcsóbb is lehet, mint kedvezményt nyújtani, és sokkal hatásosabb marketing eszköz. Adhatunk ajándékba menü mellé, fagyit, limonádét nyáron, télen egy forró csokit.

 

Ilyen egyszerű! Nincs más dolgot, mint írni nekünk és mi megtervezzük az éttermednek a leghatásosabb cégkártyát, üzletkártyát a kuponnal együtt. 

 

IDE:  info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF