BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Post it

Post it

Az egyedi post it készítést a legtöbb nyomda nem tudja elvégezni, mert egyedi gyártási technológiát igényel. A post it logózásánál minden egyes lapot külön meglogózunk, feliratozunk és aztán egyesével enyvezzük őket és tesszük tömbbe.

A sokrétű gyártás miatt a minimális rendelés 5.000 db ez alatt sajnos nagyon drága lenne 1-1 db ára így minden esetben ezt a rendelési mennyiséget ajánljunk azoknak, akik egyedi céges post itben gondolkodnak.

 

Ezek az öntapadós jegyzettömbök bármilyen méretben elkészülhetnek, gondoljunk csak arra, hogy az emberek használják az irodában, otthon, de még az autóban is kiváló ha nem szeretnénk valamit elfelejteni! Kérésre akár logó formájú egyedi öntapadós jegyzettömböt, post itet is készítünk, így igazán szuper reklámeszköz lehet hosszú heteken keresztül bármelyik cégnek.

Ez az, ami tuti nincs a szomszéd cégnek! Egyedi reklám jegyzettömb nem csak a kollégáknak, de az ügyfeleknek is hasznos reklámajándék. 
Ez az, ami tuti nincs a szomszéd cégnek!
A jegyzettömbnek csak a céges költségvetés és a kreativitásunk szab határt. Alakja, papírvastagsága mind egyedi, cégre szabható, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő logózott jegyzettömböt, post-itet!
reklám egyzettömb logózott jegyezettömb, egyedi post it, reklám post it, logózott post itreklám egyzettömb logózott jegye
b, egyedi post it, reklám post it, logózott post itreklám egyzettömb logózott jegyezettömb, 

Kedvet kaptál Te is? Még nincs a cégednek egyedi reklám post it-je, reklám jegyzettömbje? Keress minket még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF