BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Plasztikkártyát egyszerűen!

Plasztikkártyát egyszerűen!

Sokan, amikor meghalljuk a plasztikkártya kifejezést, egy bonyolult dologra gondolunk, pedig egyszerűbb, mint ahogy valaha is képzeltük!

A plasztikkártyák nyomását többféleképpen is lehetséges kivitelezni, természetesen az adott technika alkalmazása a darabszám, illetve a grafika függvénye.

 

Egy bonyolultabb grafikával ellátott plasztikkártya nyomása nem egyszerű, de számunkra nincs lehetetlen! Minden elképzelést szívesen fogadunk, akár a plasztikkártyák grafikáját is megtervezzük, ha éppen nincs egy szabad és kreatív grafikusod.

 

Amennyiben rendelkezel egy jó grafikussal, az alábbi linken található plasztikkártya tervezési segédletünket ajánlom figyelmedbe!

https://lollipopreklam.hu/grafika/hogyan-tervezzunk-plasztikkartya-grafikat/

 

Számos esetben azonban, pár nap alatt elkészülnek a megadott grafika alapján a plasztikkártyák digitális technikával, főleg, ha viszonylag alacsony darabszámról beszélünk (minimum 100 darab). Pár darabos plaszikkártya megrendelésnél azonban figyelembe kell vennünk azt a tényezőt, hogy hiába szeretnénk csupán csak 3-4 darabot, 10 darab plasztikkártya árát mindenképp meg kell fizetnünk, hiszen gépeinknek van egy meghatározott beállási költsége is.

Mindezeket figyelembe véve, érdemes plasztikkártyákat csináltatnunk, hiszen teljesen egyedi grafikákat, viszonylag alacsony előállítási költségekkel vihetünk fel ezekre a műanyag felületekre.

Amennyiben úgy érzed, hogy a Te vállalkozásodnak is szüksége lenne kreatív plasztikkártyákra, keress minket még ma!

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF