BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Plasztik-hatás

Plasztik-hatás

Manapság, a plasztikkártyák világában majdnem  mindenki marketinges szempontból közelíti meg ezeket a termékeket. Ez nagy hiba, hiszen a plasztikkártyák funkcionális szerepeiről nem szabadna megfeledkeznünk…

 

 

 

1. Hotelek/szállodák. Ezekben az intézményekben a plasztikkártyák szerepe igen nagy, hiszen számos olyan területen alkalmazhatóak, ami ezeknek az intézményeknek a működése szempontjából nem hagyható figyelmen kívül. Ilyen plasztikkártya felhasználási terület lehet például a dolgozók beléptetési rendszere vagy a vendégek kulcskártyái.

2. Fesztiválok/koncertek. Ezeknek az eseményeknek a lebonyolításában, – főleg, ha egy nagyobb szabású rendezvényről beszélünk (Sziget, Balaton Sound) -, nagy segítségünkre lehetnek a különböző plasztikkártyák, amik megkülönböztetik a szervezőket a vendégektől, illetve maga a személyzet tagjai között is különbséget tudunk tenni általuk. A plasztikkártyák használatával, – egy nyakpánttal kombinálva -, könnyedén megtudhatjuk, hogy pontosan kinek mi a szerepe egy fesztivál vagy koncert zavartalan lebonyolításában, ezzel az esetleges kavarodások előfordulásának valószínűségét jelentősen lecsökkenthetjük.

3. Szórakozóhelyek/klubok. A szórakozóhelyeken is előszeretettel használnak a tulajdonosok plasztikkártyákat annak érdekében, hogy minél nagyobb forgalomra tegyenek szert. Az egyik fő terület, ahol a plasztikkártyákat bevetik a VIP zónák, hiszen a klubok ezen részeire csak meghatározott számú fiatalt engednek be, akiket egy megkülönböztető jelzéssel látnak el. Leggyakrabban hírességek nyakában fityegve találkozhatunk a VIP plasztikkártyákkal.

 

Amennyiben van egy hoteled vagy egy klubod, esetleg egy rendezvényszervező céged, ami éppen egy nagy projektet készül lebonyolítani, de még nem rendelkezel kész koncepcióval, ezáltal plasztikkártyákkal sem, keress minket még ma, hogy segíthessünk megtalálni számodra is a legmegfelelőbb koncepciót!

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF