BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Partnereink

Partnereink

Őket ajánljuk:

  • www.bootcamp.hu 
logó, partnerek

A Bootcamp Kft. Magyarország egyik leghozzáértőbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező outdoor csapatépítő tréningcége. Ezt a kijelentést bátran vállalják, és be is bizonyítják, ha megbízod őket tréningjeid megszervezésével, lebonyolításával.  Szakembergárdájuk olyan programvezetőkből áll, akik számára a sport és outdoor nem csupán divatos szavak, hanem életformát jelentenek, és a tréningszakmában eltöltött sok év magabiztossága jellemzi munkájukat. 

 

  • www.levendulaszalon.hu
levendula szalon, partnereink

8 éves múltra tekint vissza az Óbudán található Levendula Szépségszalon. Profi kozmetikus, fodrász és manikűrös szeretettel várja a szépülni vágyó vendégeit,  a barátságos és családias hangulatú kozmetikában.

 

  • www.luludog.hu
Luludog, partnereink

Néhány évvel ezelőtt kezdték el kiegészítőkkel kényeztetni kedvenceiket, és kiderült, hogy a kutyák igen is igénylik, hogy a szerető gazdik minőségi, igényes dolgokkal halmozzák el őket, ezért kezdték forgalmazni azokat a termékeket, amik a világ összes kozmopolita kutyáját megillet. Kutyaszeretetükből adódóan nagyon szívesen fogadják akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdéseket is, hiszen a saját és elégedett vásárlóik tapasztalatait szívesen megosztják azokkal, akiknek szintén a kutya legjobb barátja. 

 

  • Bosch csoport
Bosch csoport, partnereink

A Bosch 1899 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős vállalatcsoport, Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez kiterjedt kereskedő és szervizhálózat a teljes országot lefedi. A kereskedelmi üzletágak nemcsak Magyarország, hanem az Adria régió többi országának tevékenységét is koordinálják.

 

  • Westend

WestEnd-piroslogo, west end logó, logótervezés westend logó
Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, ahol a ruhákon, a kiegészítőkön, az elektronikai cikkeken át megvásárolhatod a élelmiszereket is. Mind emellett kikapcsolódásra is számos lehetőséget biztosít, hiszen kedvedre válogathatsz megannyi étterme, kávézója közül és mozitermeiben megnézheted az éppen aktuális haza premiereket is. 

 

  • Fiat
Fiat, partnereink

A Fiat bátrán állíthatja magáról, hogy egy olyan márkát testesít meg, ami az emberek köré épül. Megbízható, különleges formatervezésű  autóival számos díjat tudhat magáénak. Többek között volt már: “Az év autója”, “Az év szabadidőjárműve” is. Így nem csoda, hogy mi is Fiat-tal járunk.

 

  • Extreme digital
extreme digital, partnereink

Az Extreme Digital sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, melynek lényege, hogy törekedjünk arra, hogy a piacon más hivatalos kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban termékeket. A vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverének segítségével, napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

 

  • Madách Színház
madách színház, partnereink

A XX. században több olyan színházi vállalkozás is létrejött Budapesten, mely Madách Imre nevét viselte. Napjaink Madách Színháza a második világháború után szerveződött újjá és 1961-ben költözött mai helyére a VII. kerületi Erzsébet Körút 29-33. szám alá.

 

  • CBA
cba, partnereink

A központ és a régiók közötti szabad mozgástérrel biztosítják a helyi vásárlói igények maximális kielégítését. Az olcsó árakról pedig a minőségi, fix és egységes beszerzési hálózat biztosítja az ország minden pontján az egységes és mindig magas minőséget.

 

  • Zepter
zepter, partnereink

A Zepter International egy nemzetközi vállalat, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég üzleteiben és bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők. A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban. A Zepter Csoport sikerrel terjesztette ki tevékenységét a pénzügyi és biztosítási szolgáltatások területére.

 

  • LEGO
lego, partnereink

A LEGO Csoport a gyerekek kreativitásának a játékon és a tanuláson keresztül  történő fejlesztése iránt kötelezte el magát. A világhírű LEGO építőelemre alapozva a vállalat ma több, mint 130 ország gyermekeit látja el játékokkal, élményekkel és oktatási anyagokkal.

 

  • ASUS
asus logó, partnereink

Az ASUS-nál teljes mértékben elkötelezték magunkat a fenntartható jövő építése mellett. Hiszik, hogy környezetbarát módon kell dolgozniuk a cég minden pontján. A Green ASUS szemlélet — amely kiterjed a belső ügyintézéstől kezdve a gyártási folyamatokra, a zöld termékekre és a környezettudatos alkalmazottaikra egyaránt — lényege, hogy figyelnek bolygónk védelmére.

 

  • KÖKI Terminál
köki logó, partnereink

A KÖKI terminál Kőbánya-Kispest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában elhelyezkedő bevásárlóközpont. A KÖKI területén számos világmárka képviselteti magát, valamint helyet kapott egy fitnesz terem is, valamint egy kisebb irodaház is található a KÖKI terminálban.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF