BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Óbuda – nyakpánt készítés

Óbuda – nyakpánt készítés

 

Az Óbudai Sport és Szabadidő nonprofit Kft. már nem az első megrendelést adja le nálunk, de nem is a másodikat. Visszatérő partnerként mindig igyekszünk nekik a leghamarabb idő alatt, a legjobb áron elkészíteni a kiválasztott reklámajándékot. Most az egyedi nyakpántra esett a választás, amit két oldalon 4 színnel nyomtattunk és varrtunk meg nekik.

Az egyedi logós nyakpánt minden cégnek ajánlott, főleg, ha belépőkártyát is használnak a dolgozók, sportolók. Ha nyomatott nyakbántban gondolkodunk, akkor el kell döntenünk, hogy milyen végződésű legyen, karabiner, csatt, de akár fél literes üvegtartót is tudunk biztosítani a megrendelőink számára!

 

nyakpánt nyomtatás óbuda, nyomda, passtartó készítés, nyomda óbuda, nyomda 3. kerület

 

Full color, szublimált nyakpántok a legjobb minőségben készülnek a Lollipop Nyomdánál erről már ügyfeleink is meggyőződhettek!

Általános nyakpánt méretek, amit ajánlunk minden megrendelőnek általában 90 cm hosszúak és 10-15-20 de akár 25 mm széles is lehet.

Ha Te is szeretnék a cégednek egyedi logós nyakpántot, akkor írj nekünk még ma, már 100 db-tól gazdaságosan gyártható reklámajándék, de a Lollipop akár 10 db-ot is elkészít! 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF