BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Szórólap

Szórólap

A szórólap az egyik leghatékonyabb reklámozási módszer, hiszen számos emberhez eljuttathatjuk mondanivalónkat cégünkkel, illetve az általunk gyártott, forgalmazott termékekkel és nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban. A mondanivaló mellett a szórólap minőségi megjelenése is fontos, hiszen emberek lévén elsősorban a látottak alapján ítélkezünk, döntünk, véleményezünk. gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

szórólap, reklám, marketing, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, Budapest, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás
Fekete-fehér és színes szórólapok nyomtatását egyaránt vállaljuk, emellett teljesen nyitottak vagyunk az egyedi igények fogadására is. Sőt!
Természetesen a vizualitáshoz hozzátartozik a megfelelő és szalonképes, jól megírt reklámszöveg, ami nem egyszerű feladat, de semmiképpen sem megoldhatatlan! A tökéletes kombó persze a szöveg, illetve az illusztrációk ideális egyvelege.

szórólap, reklám, marketing, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, Budapest, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás
Tulajdonképpen attól jó egy szórólap, hogyha megfelelő a megjelenése és hibátlanul kapcsolódik a terjeszteni kívánt információhoz. Fontos momentum az is, hogy helyileg hol szórják ki a reklámanyagokat és azon a helyen tartózkodnak-e a potenciális ügyfelek/megrendelők, tehát maga a célcsoport. Ezek után, ha az előbb említett tudnivalók érvényesültek, akkor kell következnie az olvasó reakciójának. Nyilvánvalóan ez nem csak rajtunk múlik, hanem a befogadó nyitottságán és optimális hozzáállásán.

Óbuda, Budapest, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás, szórólap, céges kimenő
Az az igazság, hogy a jó szórólap lehet olcsó, de ez nem azt jelenti, hogy nem minőségi. Nyomdai kivitelezése nagyon sokat számít, ha jó reklámozási hatékonyságot kívánunk elérni ennek a reklámeszköznek a segítségével. Fontos a papír megfelelő vastagsága, hiszen ha túl vékony, akkor sokan hihetik azt, hogy nagyon olcsó és kevésbé tükrözi a minőségi érzetet.

Óbuda, Budapest, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás, szórólap, céges kimenő
Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a fentiekben olvasott tájékoztatás a szórólappal kapcsolatban, keress fel minket bátran!
Írj nekünk e-mail a következő címre: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF