BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Nyári reklámajándék

Nyári reklámajándék

Már a kertek alatt jár a jó idő, a napocska pedig már süt is egyre erősebben mindenki örömére. Használd ki a napsütés adta lehetőségeket és lepd meg kollégáid, ügyfeleid egy igazán vagány reklámnapszemüveggel!

.

.

.

Már tavaly is nagy divat volt főleg a fesztiválokon a saját reklámmal ellátott reklámszemüveg, aminek a fiatalok nagyon örültek, és egészen ősz végéig lehetett látni az utcákon reklámnapszemüvegben járkáló tiniket és fiatalokat. Az ide évben azonban már nemcsak a szemüveg szárára történő logózás lehetséges. A Vision Film technikával történő nyomtatás lehetőséget teremt arra, hogy az ide nyáron biztosan a Te reklámajándékod legyen a nyerő. Hiszen most a reklámnapszemüveg lencséjén lesz látható a logód. Ezzel a reklámmal biztosan szem előtt leszel hosszú hónapokig idén is.

napszemüveg, reklám, reklámszemüveg, reklámnapszemüveg, reklámajándék

A fesztiválozó, napozó, nyaraló fiatalok pedig biztosan szívesen hordják majd az igazán egyedi és menő reklámajándékod. A színes keret mellett, most az igazán vagány megjelenést a reklámlencsén elhelyezett színes logód garantálja. Ha ezen a nyáron Te szeretnél lenni a legjobb reklámajándék tulajdonosa, akkor keress fel minket most, és heteken belül már az utcán köszönhetnek vissza a logózott reklámnapszemüvegeid.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF