BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

SOS plasztikkártya?

SOS plasztikkártya?

Sürgősen szükséged van plasztikkártyára, de nem találtál még kivitelezőt? Tanulva egy szépségszalon példájából, válaszd Te is a Lollipop Reklám Kft.-t!

 

 

 

Május elején egy rendkívül meglepő telefont kaptunk egy kétségbeesett nőtől. 3 napon belül, 300 darab plasztikkártyára volt szüksége, de nem az egyszerű, hétköznapi technikával készülttel, hanem egy arany színű alappal és fényre csillogó barna nyomással. Pár órás megbeszélést követően végül, úgy döntöttünk kollégáimmal, hogy elvállaljuk a plasztikkártyák elkészítését, ezzel a szűkös határidővel is. A plasztikkártyák legyártásához szerencsére minden szükséges információt megkaptunk, mint például a nyomdakész grafikát és az előző plasztikkártyák színkódját is. Sajnos a csillogós barna színen némiképp módosítanunk kellett, de az eredmény magáért beszél, ráadásul a plasztikkártyák még a határidő előtt el is lettek készítve.

 

A fentiek fényében tehát, ha sürgősen plasztikkártyára van szükséges, keress minket bátran! Mi biztosan tudunk Neked segíteni.

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF