BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Praktikus reklámajándék

Praktikus reklámajándék

Szeretne akár 150 Ft/darabártól olyan reklámajándékot adni meglévő és leendő partnereinek, vevőinek mellyel akár egész évre megoldhatja saját cége reklámját? Akkor itt a tökéletes ötlet ehhez:

notesz, reklámajándék, reklámnaptár

Lepje meg vásárlóit kisméretű notesszal, melyben bizonyos oldalakon reklámokat helyezhet el. A női ügyfeleknek biztosan alap kellék lesz a mindennapokban, hiszen mérete miatt könnyen elfér bármilyen női táskában is. A jegyzet oldalak mellett akár naptárral is kiegészíthetjük a füzetet, így biztosítva, hogy tényleg hosszú életű maradjon a reklámunk. Mindenki számára ideális megoldás, ha reklámajándékról van szó, hiszen fodrászokhoz, kozmetikusokhoz mindig időpontot kell kérni és így a vendég könnyen rögzítheti az aktuálisan egyeztetett dátumot. De akár beszélhetünk nőgyógyászról, autó szervizről vagy tanácsadó irodáról is, mindenkinek hasznos és ötletes reklámozási felületet jelent a kis zsebnotesz, zsebnaptár.

Mozgalmas életünkben mindenkinek egyre nagyobb szüksége van egy kis füzetecskére, mely mindig kéznél van, ha éppen új ötletünk támad vagy egy fontos találkozó időpontját kell lejegyezni. Nagyszerű ötlet tehát az oldalak között megbúvó hirdetések elhelyezése mindenki számára, hiszen így diszkrét módon tudjuk elérni azt, hogy reklámunk hatásosan eljusson közönségünkhöz.

Ebben segít neked a Lollipop csapata, hiszen mi segítünk összeállítani a grafikát, ötleteket adunk a fedőlap kinézetére és a reklámok elhelyezésére. Kérje árajánlatunkat még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF