BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Papírtáska invázió

Papírtáska invázió

Bárhova nézünk, bárhova megyünk, mindenhol papírtáskákkal találkozunk. Az élelmiszerboltban, a drogériákban, de még akár a bankokban is.

A tévhitekkel ellentétben a papírtáska nem csak a nagyok kiváltsága, hiszen a saját cégnévvel logózott papírtáskát már kisebb vállalkozások számára is elérhető áron kínáljuk. Jó eszköze lehet annak, hogy régi, már meglévő ügyfeleinknek egy kis plusz figyelmességgel, illetve új vásárlóinknak egy ilyen egyedi papírtáskával kedveskedjünk.

Mára már egyre több színben, méretben és kivitelezésben megtalálhatjuk. Rengeteg olyan külföldi céget ismerünk, melyek marketingtevékenységének szerves részét képezik az egyedi és kreatív designnal megalkotott papírtáskák.

 

kreatív papírtáska, egyedi papírtáska

papírtáska, egyedi papírtáska, logózás, takarék, takarék csoport, nyomda, lollipop nyomda

http://www.offbeatenough.com/pictures/creative-paper-bags/

egyedi papírtáska, kreatív papírtáska

Magyarországi viszonylatban azonban elegendő lehet cégünk logójának és esetleges elérhetőségeinek használata. Ezzel az aprósággal már könnyen felhívhatjuk ügyfeleink figyelmét cégünkre és a papírtáskák segítségével elérhetjük, hogy a jövőben is emlékezzenek ránk és visszatérő, hűséges vásárlókká váljanak.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF