BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Logózott leolvashatatlan bankkártyatok

Logózott leolvashatatlan bankkártyatok

Ím egy „tuti használni fogják!” reklámajándék ötletünk:

Ki ne féltené a bankkártyáját, miközben használja, vagy csak magánál hordja. Rengeteg rémtörténet kering arról, hogy a buszon ácsorogva hogyan olvasták le és lopták el valakinek a bankkártya adatait. Ezért gondoltuk, hogy elhozzuk ügyfeleink számára a leolvasás ellen védő bankkártya tartó tokot! A Lollipop nyomdája bármilyen designnal fel tudja dobni a tartó tokot, kezdve a logótól, a szövegen át a képekig a tokon lévő nagy és sima felületnek. Ha esetleg még segítségre szorulnál a grafikát illetően, akkor abban is tudunk segíteni. Nyomdánk pedig pikk-pakk elkészíti az általad rendelt mennyiséget.

Foglaljuk is össze gyorsan miért is érdemes a Lollipoptól egyedileg nyomdázott bankkártya tartó tokot rendelni:

  1. Praktikus és hasznos ajándék, így biztos használni fogják.
  2. Az emberek nagy része ma már inkább bankkártyával és nem készpénzzel fizet. Ami azt jelent, hogy mindenegyes bankkártyás fizetésnél előveszik, így a rajta lévő grafika láthatóvá válik a számára és környezetének is.
  3. Hosszú távon válik a bankkártya tulajdonos életének részévé.

cardguard

A Lollipop nyomda és reklám csapata ezek alapján egyaránt ajánlja a bankkártya tartó tokot céges és magán vásárlók számára egyaránt. Hiszen ez egy remek reklámajándék, illetve akár céges ajándék is lehet. Szerezz vele örömet ügyfeleid, fogyasztóid, partnereid vagy ismerőseid, családod számára!

Kérj árajánlatot tőlünk mennyiség megjelölésével még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF