BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Kutyabarátok!

Kutyabarátok!

Te is szereted a kutyusokat, esetleg még olyan szerencsés is vagy, hogy olyan munkád van, ahol velük foglalkozhatsz? Akkor ezt az ajánlatot ne mulaszd el! Kutyás kluboknak, menhelyeknek, kutyakozmetikusoknak vagy állateledeles boltoknak , de még állatorvosoknak és állatklinikáknak is ötletes reklámlehetőség!

.

.

LOGÓZÁS AKÁR TELJES FELÜLETRE IS!!

A marketing világában hamar rájöttek arra, hogy az emberek szeretik az aranyos dolgokat és a kisbabák mellett talán a kisállatokkal, kutyákkal, macskákkal lehet a legjobban reklámozni és eladni. Használd ki ezt a duplán kedvező helyzetet és szerezz be pár igazán egyedi kutyatálat, labdát vagy nyakörvet! A logózott tárgyak lehetnek céges ajándékok, reklámajándékok vagy üzleti ajándékok is, aminek nem csak a gazdik, de a kutyusok is örülni fognak!

 

kutyalabda, kutya játék, reklámajándék, logózott játék

nyakörv, kutya reklám, reklámajándék, logózott kutyakendő

Megújult webáruházunkban kedvedre válogathatsz a kutyusos kiegészítők közül, amit aztán elláthatunk logóddal, elérhetőségeddel, így téve igazán egyedivé ezeket a nagyon fontos termékeket, amik aztán nagyon sokáig reklámozzák majd kutyás klubodat, állateledeles boltodat, kutyakozmetikád vagy kisállat klinikád.

A kutyák biztosan nagyon fognak örülni egy új játéknak vagy egy új póráznak, a gazdik pedig mindig látni fogják az emblémád és mindig emlékezni fognak rá, hogy ha elfogyott kedvencük eledele vagy szükségük lenne egy-két új játékra vagy ha meg szeretnék szépíteni kedvencüket, akkor kit keressenek.

 

kutya tál, logózott tál, reklámajándék

kutya tál, logózott tál, reklámajándék

Rendeld meg tőlünk egyedi és kreatív reklámod, amivel biztos hogy felhívod magadra a figyelmet. A logózott kiegészítőket reklámajándéknak, és eladásra is használhatod!

Keress minket még ma, hogy minden gazdi a Te logózott kiegészítőiddel vigye sétáltatni kutyusát!

 

nyakörv, logózott nyakörv, kutya kiegészítő, reklámajándékzacskó tartó, logózott tartó, kutya kiegészítő, reklám


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF