BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Igazi üzletembereknek

Igazi üzletembereknek

Az igazi üzletember minden nap elegánsan. Ingben és öltönyben megy dolgozni vagy éppen megy tárgyalni egy ügyfélhez. Az elegáns megjelenéssel azonban nemcsak saját magáról alkot egy pozitív, megbízható képet az ügyfelek, partnerek szemében, hanem ezáltal a vállalat jó hírét is tovább erősíti.

.

.

Az üzleti világban egyfajta előírás is, hogy a férfiakon ing legyen. Könnyen feldobhatjuk ezt a viseletet is egy ötletes reklám mandzsettával, amivel tovább reklámozhatjuk cégünket. Eléggé elterjed már a reklám nyakkendőtűk alkalmazása is. A reklámtűket főleg olyan helyeken alkalmazzák, ahol sok ügyfél fordul meg, mint például bankoknál és különböző szolgáltató vállalatoknál. A reklám mandzsettákat vagy reklám nyakkendőtűket műgyantával logózzuk és így tesszük igazán egyedivé és reklámfelületté a férfiak ékszerének számító kiegészítőket.

Reklám mandzsetták:

Apró reklámkellékek, melyek nagyszerű kiegészítőül szolgálnak minden üzletembernek, és ezzel együtt reklámfelületet is képeznek. A reklám mandzsettákat ezentúl adhatod reklámajándékba és céges ajándékba is.

http://lollipopajandek.hu/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=mandzsetta

reklám mandzsetta, reklámajándék, reklám nyakkendő, reklám nyakkendőtű

Reklám nyakkendő:

A nyakkendők talán még szembetűnőbb és még látványosabb reklámozási lehetőséget jelentenek az üzleti világba. A reklám nyakkendőket logózhatjuk, de teljes felületen is elláthatjuk ötletes reklámoddal. A reklám nyakkendőkre akár a vállalat nevét is ráhímezhetjük, így téve ötletessé és egyedivé az alkalmazottaid reklám nyakkendőét.

http://lollipopajandek.hu/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=nyakkend%C5%91

reklám mandzsetta, reklámajándék, reklám nyakkendő, reklám nyakkendőtű

Reklámnyakkendőtű:

A reklám nyakkendőtűvel jól kiegészítheted és kiemelheted a reklám nyakkendőn és reklám mandzsettán elhelyezett hirdetésed. A reklám nyakkendőtűvel még kreatívabbá és ötletesebbé teheted reklámajándékod és a vállalat arculatának képét is emeli majd a különleges reklámviselet.

http://lollipopajandek.hu/search.phporderby=position&orderway=desc&search_query=nyakkend%C5%91t%C5%B1

reklám mandzsetta, reklámajándék, reklám nyakkendő, reklám nyakkendőtű

 

Amennyiben szeretnél Te is ilyen egyedi és ötletes reklámkiegészítőket kérj tőlünk árajánlatot!


 http://lollipopajandek.hu/42663-nyakkendk-mandzsettak


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF