BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Love zseton – egy zsák élmény

Love zseton – egy zsák élmény

Több mint 9 alkalom, és több mint 12 órányi erotikus játszadozás! Garantáltan új élményekkel dobja fel a kapcsolatot!

 

 MEGRENDELEM MOST

 

 

Mi az a love zseton?

Egy zsák élmény.

Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.

 

love zseton

 

Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked és már mindene megvan.

MEGRENDELEM MOST

 

A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. egy ágyba reggelire, masszázsra, fürdetésre, simogatásra, intim együttlétre itt és most.

A kuriózum ebben az, hogy aki megkapja tőled a zsetonokat, akkor válthatja be nálad ezeket a “szolgáltatásokat”, amikor csak Ő szeretné, és úgy teljesülhetnek a vágyai, hogy még csak meg sem kell szólalnia, csak egy sejtelmes mosoly kíséretében átnyújtani a választott zsetont!

Egy zsák élmény.

MEGRENDELEM MOST

A zseton önmagában nem “az ajándék”! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de nem rólad szól, hanem a másik emberről. Az ajándékod 12 órányi közös élmény, törődés, és különlegesen játékos erotika.

Te vagy az ajándék!

 

Ajánljuk ha…
…ha fel akarod dobni a kapcsolatodat.
…ha valami eredeti ötletes ajándékot keresel a párodnak.
…ha unod már a plüssmackót, és inkább törődést, kedvességeket és erotikát ajándékoznál.
…ha egy kis játszadozásra vágysz a szerelmeddel.
…ha egyszerűen csak tetszik Neked ez.

 

love zseton

MEGRENDELEM MOST

 

 

Íme a zsetonok:

1. Love zseton

A “szeretgess meg” zseton értéke: Az egész test megszeretgetése a fülcimpától a lábujjakig. A figyelmed legyen teljesen a másikon. Szánjátok rá az időt erre a kis felfedező körútra. Érintsd meg a párod olyan szeretettel és csodálattal, mintha minden egyes apró porcikája a kedvenced volna. Te mikor váltanád be? Amikor érzéki kényeztetésre vágysz, vagy egy fáradt nap után, mikor egy kis törődésre lenne szükséged?

2. Love zseton

Főzz nekem zseton értéke: Kedves Ajándékozó! A Te feladatod most az, hogy elővedd a repertoárodból a legmenőbb gasztronómiai tudásodat és alkoss egy olyan kulináris különlegességet, amit még Jamie Oliver is megirigyelne. A romantikus vacsora mellé semmiképpen sem hiányozhat egy jó bor, a gyertyafény, és a hangulatos zene.

3. Love zseton

Csókolj meg zseton értéke: Minimum az első csók élményével egyenlő. Snassz, szokásos csók érvénytelen. Emlékszel a randi utáni hosszú, felfedezéssel és izgalommal teli csókokra? Mit szólnál egy második első randihoz?

4. Love zseton

Reggelit az ágyba kérem zseton értéke: Egy tökéletes napindítás. Ismered, milyen a gőzölgő kávé és friss pirítós illatára ébredni? És arra, hogy a párod a törődés örömével szolgálja fel Neked a reggelit? Frissen facsart narancslé, lekváros croissant, esetleg tükörtojás?! Te mire vágysz? A desszert rátok van bízva.

5. Love zseton

Masszírozz meg zseton értéke: Egy kreatív masszázs tetőtől talpig. Egyetlen porcikát sem lehet kihagyni. Legyen ez a test újrafelfedezése. Legyél közben teljesen tudatos és figyelmes minden apró finom mozdulatra, akár adod, akár kapod. A jól bevált illatos olajok, gyertyák, kellemes zene nagyon ajánlott. Legyen ez a kényeztetés órája. Ha egy masszázsra vágysz, csak húzz elő a zsákból a zsetont!

6. Love zseton

Ölelj meg zseton értéke: Beváltható, ha több ölelésre vágysz. Belegondoltál már, úgy igazán, ha 3 évet éltél volna egy lakatlan szigeten és a hosszú egyedüllét után meglátod a szerelmedet kiszállni egy mentőcsónakból, aki mindvégig a Te közelségedre vágyott? …akkor hogyan ölelnéd át? Hogyan szorítanád magadhoz?

7. Love zseton

Fürdess meg zseton értéke: Tudtad, hogy a vak sötétben kifinomulnak az érzékeid? Próbáltátok már teljes sötétségben egymást érezni egy habos fürdőkádban vagy a zuhany alatt? Vízcsobogás, gőz, szappanos testek?

8. Love zseton

Tégy magadévá zseton értéke: Ahogyan a zseton neve is mutatja, egy forró szexuális élményt jelent. A hangsúly az “itt és most azonnal”-on van. Az, hogy hol, mikor és milyen váratlan helyzetben, az a Te fantáziádon és bevállalásodon múlik. Egy szót sem kell szólnod, csak egy cinkos pillantással felvillantanod a zsetont!

love zseton


 9. Love zseton

Bónusz zseton értéke: ………………………………………..

(szabadon választott vágy 🙂 )

MEGRENDELEM MOST

A zsetonok a beváltás után természetesen visszafelé is felhasználhatóak!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF