BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Kitűzők, jelvények

Kitűzők, jelvények

Egy cég, vállalkozás sikere sok tényezőn múlhat: például a dolgozók hozzáértésén, ügyfelekhez való viszonyulásán, a problémák megfelelő módon történő kezelésén, a reklámon, és természetesen a reklám ajándékon is egyaránt.

 

 

Sok cég beleesik abba a nagy hibába, hogy elkezd tömegével olyan reklám ajándék tárgyakat osztogatni, melyeknek az ég világon semmilyen funkciójuk nincs. Nem túlzás azt állítani, hogy sokunk otthonában halomban állnak a nem túl esztétikus reklám ajándékok: hűtő mágnesek, kulcstartók.

kitűző készítés kitűző ár egyedi kitűző

A reklám ajándékok első és egyben legfontosabb szabálya nem más, mint az hogy legyen meg a megfelelő funkciójuk. Egy golyóstoll, vagy egy tükröt tartalmazó szépítkező eszközként is funkcionáló kulcstartó máris hasznos lehet ügyfeleink, megrendelőink számára.

A kitűzők, jelvények egyre kedveltebbek a különböző cégek megrendeléseiben, mivel könnyen formázhatóak, kivitelezhetőek és ráadásul áruk is kedvező. Többféle bevonatban készülhetnek, akár fényes, matt, domború, 3d-s, flitteres, kitűzők, jelvények közül is lehet választani.

 

A Lollipop Reklám Kft. www.lollipopajandek.hu honlapján több száz hasznos és praktikus ajándéktárgy közül válogathatsz kedvedre.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF