BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Ingyen 007 mozijegyek 70 másodpercnyi futásért!

Írta: http://adrenalin.blog.hu

Ingyen 007 mozijegyek 70 másodpercnyi futásért!

Szívatós promó a Coca-Cola kreatívjaitól: vonatállomáson kihelyezett automatákkal exkluzív 007 jegyek ott helyben? Igen. A szomjas utazó csak kér egy Zero kólát az automatából, majd ha igent nyom az “akarsz ingyen jegyet?” kérdésre, egy csapásra elindítja a játékot.

 

 

 

A játékosnak 70 másodperce van eljutni az állomás egy túlsó pontjára a másik Cola-automatához. Ez elvileg egyszerű volna, ám a stáb szándékosan megnehezíti az utat “véletlenül” leomló narancskupaccal, tükröt cipelő munkásokkal, százegy kiskutyát százegy pórázon sétáltató nővel.

 

bond_coke_zero_skyfall_03.jpg

 

 

Ha a játékos az elé kerülő akadályokat sikerrel veszi, és időben odaér a célba, már csak a híres főcímzenét kell elénekelnie az ajándék James Bond jegyekhez. Ez sem könnyű feladat, mivel a 70 másodperces sprint hatására igencsak lihegnek és levegő után kapkodnak a páciensek. A kampánynak bizonyára nagy sikere volt, nagyon nagy poén… a hazai bemutató október 26. Meg kell nézni.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/ceeV2lrqonQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF