BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Hungarikum – paprika reklámajándék, céges ajándék

Hungarikum – paprika reklámajándék, céges ajándék

A kézműves édes-nemes paprika különlegesség olyan egyedi üzleti ajándék, amit minden magyar háziasszony örömmel fogad. A paprika reklámajándék egyedi grafikával készül el, ahol a Te logód, arculatod lesz a főhelyen. Így több hónapig reklámozhatod a céged bármelyik háziasszony konyhájában. 

Tartalma:  150g édes-nemes paprikakülönlegesség fény és aromazárolt csomagban klipszes zárással.

Tartalma:  150g édes-nemes paprikakülönlegesség fény és aromazárolt csomagban klipszes zárással.talma:  150g édes-nemes paprikakülönlegesség fény és aromazárolt csomagban klipszes zárással.

paprika hungarikum egyedi reklámajándék üzleti ajándék

A díszdoboz felülete 50 darabos mennyiségtől megrendelőnk illusztrációjával is készülhet 4 színes (kolor) digitális nyomtatással, 200 darabtól akár UV formalakkozással is. A henger magassága 160 mm, átmérője 78 mm. Aranyszínű alsó (ragasztott) és felső (kivehető) fém zárókupakos zárással.

Az árak nem tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat, amely a Kézműves édes-nemes paprikaőrlemény esetében csomagonként 35,-Ft. A szállítás költsége a mennyiségtől függően változó. AZ UV formalakkozásra a mennyiség ismeretében tudunk árat kalkulálni.

Csomagolás:
Környezetbarát kartonhenger kolor nyomtatott felülettel, aranyozott fémkupakos zárolással. A fűszerek fényzáras és aromazáras, talpredős tasakban, az élelmiszercsomagolási szabványoknak megfelelő tasakos kiszerelésben kerülnek a hengerbe.

Árak: 

50 – 200 db: 2410 Ft/db + Áfa

200 – 1000 db: 2100 Ft/db + Áfa

1000 db-tól:

1900 Ft/db + Áfa

+ szállítási és grafikai költség!

ajandekozzon_hungarikum_reklamajandek paprika céges ajándék egyedi céges ajándék

HUNGARIKUM Fűszermix  – Reklámajándékcsomag

Tartalma:
150g édes-nemes paprikakülönlegesség 50g csípős paprika őrlemény 50g fokhagyma őrlemény fény- és aromazárolt csomagban klipszes zárással.

reklámajándék, céges ajándék hungarikum reklámajándék magyar céges ajándék

A díszdoboz felülete 50 darabos mennyiségtől megrendelőnk illusztrációjával is készülhet 4 színes (
A henger magassága 210 mm, átmérője 101 mm. Aranyszínű alsó (ragasztott) és felső (kivehető) fém zárókupakos zárással.kolor) digitális nyomtatással, 200 darabtól akár UV formalakkozással is.

Az árak nem tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat, amely a
Hungarikum fűszer mix esetében 55,- Ft/db.
A szállítás költsége a mennyiségtől függően változó.
AZ UV formalakkozásra a mennyiség ismeretében tudunk árat kalkulálni.

Csomagolás:
Környezetbarát kartonhenger kolor nyomtatott felülettel, aranyozott fémkupakos zárolással. A fűszerek fényzáras és aromazáras, talpredős tasakban, az élelmiszer csomagolási szabványoknak megfelelő tasakos kiszerelésben kerülnek a hengerbe.

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF