BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Logótervezés

Logótervezés

Cégünk teljes körű professzionális és költségkímélő szolgáltatást kínál Megbízóinak a grafikai tervezéstől kezdve a tanácsadáson át  a megvalósításig:  a logótervezésarculattervezésreklámgrafika,   az egyedi szoftverfejlesztéswebshopfejlesztés és weboldalkészítés, keresőoptimalizálás,   weboldal üzemeltetés valamint a  domain regisztráció terén egyaránt!

Kizárólag egyedi logótervek kidolgozása az élet minden felhasználási területéhez.
Egyszerű és tiszta tervezés.
Mindenki által elérhető árak!
akár 3, eltérő logóterv kidolgozása.
Háromszori változtatás is lehetséges és az ár tartalmazza.
A lehető leggyorsabb kidolgozás.
Teljes körű, minden platformon fogadható végtermék.
Akár névjegykártya, levélpapír és boríték is készülhet új logójából, emblémájából.

apple_rainbow_logo logo logó logótervezés logó készítés egyedi logó embléma arculat

Logótervezés gyorsan, megfizethetően

Logótervezés első lépése az ajánlatkérés. A kapcsolat felvételekor minden esetben azt kérjük az érdeklődőtől tekintse meg referenciamunkáinkat, tervezett és megvalósult logóinkat és arculati, grafikai portfoliónkat, hogy biztos legyen benne, mi vagyunk a nyerő cég számára is.

Első lépésként elkészítjük az információk alapján a korrekt személyre szabott árat, amely tartalmazza a grafikai munkák díját, a megbeszélt specifikáció szerint. Segít ebben egy leírás a cég profiljáról, a célcsoportról és a  megcélzott piaci szereplőkről.

Elkészítjük a megbeszéltek szerint a logó vázlatainkat, amelyet természetesen a grafikusok kiegészítenek, szakmailag indokolt javaslatokkal. Így a kész 3 grafikai tervet elküldjük Neked, amiből kiválaszthatod a számodra legjobbat.

logótervezés logókészítés logó csinálás névjegy, embléma arculat tervezés, védjegy

A végleges és kiválasztott logót vagy emblémát a megbeszélt arculati elemekbe helyezve mutatjuk meg a megrendelőnek, hisz a logó próbája is a felhasználás mikéntje, különös tekintettel a névjegyen történő megjelenítésre, amely általában a logó legkisebb megjelenési formája. Mondhatjuk úgy is, itt dől el, hogy a logó felhasználható e kis méretben, vagy csak nagyméretű hordozókban marad látványos a cég, szervezet, vagy szolgáltatás jól felismerhető, erős kifejező eleme.

A grafikai munkánk, a design elfogadása után a logót ill. az arculati terveinket többféle kiterjesztésben, nyomtatott vagy elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes elhelyezni vagy elhelyeztetni.

Ha grafikai munkáink elnyerték a tetszését, érdeklődjön a Lollipop Reklám elérhetőségein tervezési díjakról, a logótervezés menetéről.

Kérj ajánlatot e-mailben, hogy már a héten elkészüljön az új logó terved.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF