BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Logó, arculat, védjegy, embléma készítés

Logó, arculat, védjegy, embléma készítés

Manapság, ha meghalljuk a logo kifejezést, rögtön képek, ábrák, motívumok jutnak eszünkbe. Egy kellemes kis tavaszi nap alkalmával egyszer érdemes lehet úgy sétálgatni az utcákon, tereken, hogy szemügyre vesszük a különböző logókat, így hamar rájöhetünk, hogy sokban különböznek egymástól… és ez nem csak magára a színekre vagy formákra vonatkozik.

 

Egy logó tervezés semmiképpen sem mondható könnyű, kis ujjból kirázandó feladatnak, mivel mint mindennek a logó tervezésnek is megvannak a saját, összefüggő, logikus lépései. Ha megpróbálnánk megfogalmazni, hogy mi is a logo, akkor azt mondhatnánk, hogy a márkaépítés első és egyben  legfontosabb lépése, célja pedig az, hogy egyedivé, megkülönböztetővé tegye az adott céget a piacon.

 

Apple logó logótervezés arculat logo logokészítés

 

Tulajdonképpen, mikor egy vásárló vagy megrendelő találkozik egy adott céggel az első szembe tűnő dolog  nem más, mint a logó, embléma, védjegy. Sok cég elköveti azt a súlyos hibát, hogy a logó tervezésen próbál meg spórolni. Higgyék el, azt itt megspórolt pénz töredéke lehet annak, mint amit egy grafikusok által jól megszerkesztett, igényes logóval megteremthet a vállalkozás. Egy összecsapott, semmitmondó, idétlen, a cég profiljához egyáltalán nem illő logó, embléma, védjegy elijesztheti a vásárlókat, megrendelőket, partnereket mondván, milyen lehet egy olyan cég, akinek már a külső jegyei sem mutatnak semmilyen pozitívumot, többletértéket, profizmust. Egy jó logo több,  mint egy szövegszerkesztő programból kiválasztott kis embléma, egy jo logó, embléma, védjegy túlmutat önmagán, többletértékkel rendelkezik.

 

logótervezés sólyomvár Dorothy Lounge

Számos olyan márkával találkozhatunk  mindennapjaink során, melyek világra szóló  sikereket értek el, amelyek nagy mértékben köszönhetők a jól megtervezett és kivitelezett logonak. Például ilyen lehet egyik legnagyobb sport márka, a Nike, amely a mindenki számára közismert és kedvelt pipa  logóval meghódította a világot  vagy a Mc Donald’s, amely bárhol is vagyunk a világban már messziről csábít minket fenséges illataival és persze a már jól ismert boltíves sárga M betűjével. Senki sem hinné el, ha a Nike vezérigazgatója kijelentené, hogy holnaptól megszűnik a pipa logó, helyette egy felhő vagy egy villám lesz a Nike termékeken. Elképzelni sem lehet, hogy ez mekkora visszaesést, bevétel csökkenést és ami a legrosszabb, presztízs veszteséget jelentene a cég számára. Ebből is látszik, hogy a logó nem gyerekjáték.

A Lollipop Reklám Kft. a Te rendelkezésére is áll a logó tervezés minden apró mozzanatában, részletében. Hívd bátran a Lollipopot, kiváló grafikusaink segítségével elkészítjük céged profiljához leginkább illő logót!

Grafikai munka menete: előzetes megbeszélés szerint elkészítjük cégednek a kért logótervet, amit elküldünk jóváhagyásra. Ilyenkor Ön még 2 körben kérhet rajta javítást vagy teljesen új grafikát! A további módosításokat grafikai óradíjban kiszámlázzuk!

Szeretnéd már holnap használni az új logódat? Nincs más dolgod, mint az alábbi e-mail címen megrendelni tőlünk a logót, leírni pár szóban mivel foglalkozik a céged vagy eljönni az irodába, hogy gyorsan átbeszéljük a részleteket! 

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF