BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Esküvői meghívótervezés

Esküvői meghívótervezés

Most kérték meg a kezed és már tervezitek is az esküvőt?

Tudnod kell, rengeteg dolgotok lesz vele, de ne aggódj, mi segítünk, hogy ne forduljon negatív hangulatú procedúrává ez a csodálatos napot megelőző időszak.

.

.

Az első lépcsőfok után, azaz, ha már kiválasztottátok a megfelelő időpontot és már a meghívottak listája is megvan, akkor a következő dolog, amire nagy figyelmet kell szenteljetek az a meghívó megtervezése. Az esküvői meghívó nemcsak az ifjú párról alkot egy képet, de utalhat az esküvő stílusára is egyben.

.

esküvői meghívó, meghívótervezés, meghívó

.

.

esküvői meghívó, meghívótervezés, meghívó

.

Egy igazán jó esküvői meghívó:

 .

  • Egy jól megtervezett esküvői meghívóval finoman tudathatjuk, ha igazán exkluzív, nagyon elegáns vagy ha lazább, oldottabb hangulatú eseményre készülünk.
.
  •  Egy igazán ötletes esküvői meghívó akár dísze is lehet minden meghívott nappalijának is, ha az tényleg igényesen van elkészítve.
.
  • A jó meghívó, kreatív grafikával igazán emlékezetes és maradandó nyomot hagyhat mindenkiben, így tovább biztosítva azt, hogy senki nem fogja elfelejteni, hogy mikor is lesz a Ti nagy napotok.
esküvői meghívó, meghívótervezés, meghívó
.
.
esküvői meghívó, meghívótervezés, meghívó

 .

Az esküvői meghívóknál fontos, hogy már azt is jól gondoljuk át, hogy milyen papírt szeretnénk használni. A kreatív papírok szinte végtelen választékából könnyen megtalálhatjátok azt, ami biztosan elnyeri mindkettőtök tetszését. A papír kiválasztása után tervezzünk egy igazán egyedi, hozzánk illő grafikát, valamint a meghívó szövegére is fektessünk igen nagy hangsúlyt.

.

A Lollipop csapata az esküvői meghívók megtervezésében és kivitelezésében is segítségedre lesz, hogy biztosan a Ti igényeiteknek és ötleteiteknek megfelelő esküvői meghívótok legyen!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF