BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Egyedi, kreatív reklámajándékok

Egyedi, kreatív reklámajándékok

A Lollipop Reklám Kft. a legkülönlegesebb reklámajándékokkal áll most elő! Ügyfeleid, dolgozóid álla le fog esni a céges ajándékok láttán. Bár szeretjük a reklámgyufát, reklámtollakat, reklámesernyőket, stb; ha Te valami izgalmasabbal akarsz előállni, böngészd végig lehetőségeinket.

 

 

 

Pár személyes kedvencünk:

Reklámpapucs, talpába mélyesztve a cég logója: így az ajándékozott, sétálgatás közben a homokba nyomdázhatja céged logóját!

Reklámpirítós: kerüljön céges logója a reggeli pirítósra!

Sörbontó papucs, mint céges ajándék: elsősorban férfiak nagy örömére! Egy hideg sörhöz nem kell többé bontó, bármily hihetetlenül hangzik, de elég hozzá a papucsod. Ez azért az egyik személyes kedvencünk, mert két funkcióval bír egyetlen ajándék! Ha a reklámozást is hozzávesszük, már három!

Méz, lekvár, paprika: ezekkel a céges ajándékokkal sosem lőhetsz mellé! Ráadásul manapság ritka a házias ízű méz, lekvár. A csomagolásuk pedig azon kívül, hogy esztétikus, még logózható is.

Okos kesztyű: újdonságaink egyik gyöngyszeme. Jön a tél, a mínusz fokok, kinek van kedve megválni kesztyűjétől, csakhogy nyomkodhassa kicsit a telefonját? Jó hírünk van; se a kesztyűtől, se a telefontól nem kell megválnod. Az okos kesztyű hibátlanul érintkezik az okostelefonok képernyőjével! Nagyobb örömet nem is szerezhetnél ügyfeleidnek!

Plüss állatka reklámajándék: ezzel leginkább a gyerekes családapák, családanyáknak kedveskedünk. A minőségi, pihe-puha kis szőrmókok, biztos, hogy célba érnek és nem maradnak kihasználatlanul!

Rivaldafényben a logód: a zseblámpák önmagukban is hasznos reklámajándékok. Újdonságaink között azonban olyan zseblámpák is szerepelnek, melyek fénye a saját céglogódat vetítik ki.

Reklámillatosítók: az illatosítókat mindenki szereti; hiszen használhatjuk szekrényben, autóban, szobában. Egyedi formára stancolt, logózott, minőségi illatosítók!

Tea: szeretjük a teát, hiszen nincs szezonhoz kötve. Az év minden napján szívesen fogyasztjuk. Ízesítését persze lehet különböző ünnepekhez igazítani. Karácsonykor például a narancsos, fahéjas, vaníliás, szilvás ízeket preferáljuk. Különleges aromájú teáink remek reklámajándékként szolgálnak, logózható, esztétikus csomagolásban.

 

Nézzen szét lehetőségeink között, válogasson az újdonságok közül a reklámkatalógusunkban!

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF